Volleybal shop

Op deze website  zijn de producten opgenomen van www.volleybalnederland.nl. Via deze webshop kunt u het nieuwste volleybalmateriaal ( netten CMV, leidraad CMV, spelvormen CMV, vaardigheidskaarten CMV)  bestellen. U kunt zich aanmelden voor  top clinics, bijscholing en diverse trainingsmogelijkheden.


Bestel uw volleybalmateriaal

Hier vindt u een overzicht van CMV volleybalnetten, boeken, cursusmateriaal en leidraden over CMV-volleybal, vaardigheidskaarten, etcetera.Bestellen kunt u door een email te sturen naar   adrienoy@hotmail.com


Training of clinic

Hier vindt u diverse volleybaltrainingen, workshops en CMV clinics die Adrie Noij heeft gegeven. Klik hier voor het overzicht. Wilt u met Adrie nader van gedachten wisselen over het organiseren van een Clinic voor uw vereniging, voor een groep jeugdtrainers of een regionale meeting, stuurt u hem dan een email op adrie@volleybalnederland.nl


Bestel  uw cursusmateriaal

Hier vindt u een overzicht van het volleybalcursusmateriaal, ontwikkeld door Adrie Noij; grondlegger van het CMV-volleybal. U vindt hier diverse leidraden en boeken over jeugd- en CMV-volleybal.
– Leest u de beschrijving van de Leidraad Cool Moves Volleybal ; de Leidraad Spelvormen CMV  en  van de Vaardigheidstesten voor de jeugd (CMV Volleybal)
Vaardigheidstesten geven het niveau en de ontwikkeling van het kind weer.

Prijzen: iedere leidraad kost euro 27.50, exclusief verzendkosten


Bestel uw netten

Hier vindt u een overzicht van diverse kwalitatief hoogwaardige Cool Moves Volleybalnetten  en de netten voor het Smashbal van Volleybal Nederland.

Voor een beschrijving en toelichting over de CMV netten kunt u hier  klikken.


Vraag hier uw offerte aan

Heeft u zelf een idee over de invulling van een sportieve middag  voor uw club of vereniging,  of wilt u hierover van gedachten wisselen met Adrie,  neem dan contact met hem op via adrienoy@hotmail.com. U kunt ook bellen op tel: 0485-315236. Hij kan u een prijsindicatie geven.