CMV Clinic op 28 februari 2016 in Hilversum

CMV ClinicCMV trainersclinic van Adrie Noij bij volleybalvereniging VIF in Hilversum, zondag 28 februari 2016

Volleybalvereniging VIF in Hilversum en de Nevobo nodigen CMV-trainers, jeugdtrainers, coaches en geïnteresseerden uit om op zondag 28 februari 2016 deel te nemen aan de CMV-trainersclinic. Niemand minder dan Adrie Noij, grondlegger van het CMV, laat op aanstekelijke wijze allerlei oefenstof zien en vertelt er de achtergronden bij. Een inspirerende clinic voor (CMV-)trainers, coaches en geïnteresseerden.
Wil jij meedoen aan de clinic? Meld je dan aan via clinic@vifhilversum.nl met je naam, vereniging en met hoeveel personen je aanwezig bent. Voor de clinic wordt een bijdrage gevraagd van € 3,- p.p. Dit kan worden voldaan bij aankomst.

Waar: Sporthal De Lieberg, Jan van der Heijdenstraat 172, 1221 EM, Hilversum
Wanneer: zondag 28 februari 2016
Tijd: Inloop 10:00 uur, clinic start in de zaal 10:30 uur
Aanmelden: Via email clinic@vifhilversum.nl

CMV-trainers worden gevraagd om actief deel te nemen dus vergeet vooral je volleybalschoenen en kleding niet! Na 2 uur oefenen in de zaal is er gelegenheid om na te praten in het sportcafé van De Lieberg en alle vragen te stellen.

Adrie Noij is degene die de beginselen van het Cool Moves Volley heeft ontwikkeld. Hij is nauw betrokken bij het CMV in Nederland en met al zijn ervaring en kennis weet hij alles over volleybal voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Adrie is in volleyballand dan ook een bekend persoon en vele trainers en opleiders volgen graag zijn clinics en adviezen. CMV kent zes verschillende spelniveaus, zodat ook de jongste volleyballers stapje voor stapje op een speelse, dynamische manier het spel onder de knie kunnen krijgen.
We hopen veel trainers en/of coaches te mogen zien in Hilversum!

Adrie Noij heeft 3 Leidraden over CMV geschreven: U kunt de Leidraden CMV, Leidraad CMV Spelvormen en de het boek Vaardigheidskaarten kopen voor en na de clinic en in de pauze.