Clinics CMV in Heerhugowaard op zondag 15 februari 2015

CMV Trainer en schrijver van Leidraden CMV Adrie Noij

CMV Trainer en schrijver van Leidraden CMV Adrie Noij

Adrie Noij geeft CMV trainersclinic in Heerhugowaard op zondag 15 februari 2015

Hebben jullie ook CMV trainers of coaches die graag iets willen bijleren? Of enthousiaste ouders, begeleiders die eigenlijk wel meer van het CMV willen weten? Kom dan naar de CMV trainersclinic in Heerhugowaard bij volleybalvereniging Ardea.
Adrie Noij is degene die de beginselen van het Cool Moves Volley heeft ontwikkeld. Hij is nauw betrokken bij het CMV in Nederland en met al zijn ervaring en kennis weet hij alles over volleybal voor kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Adrie is in volleyballand dan ook een bekend persoon en vele trainers en opleiders volgen graag zijn clinics en adviezen. CMV kent zes verschillende spelniveaus, zodat ook de jongste volleyballers stapje voor stapje op een speelse, dynamische manier het spel onder de knie kunnen krijgen. Hij verzorgt graag voor (toekomstig) trainers, coaches, begeleiders en iedereen die geïnteresseerd is in het Cool Moves Volley of Smashball clinics.

Volleybal Vereniging Ardea verzorgt in samenwerking met de Nevobo een clinic voor trainers, coaches, begeleiders en belangstellenden op zondag 15 februari (inloop 10:00, start 10:30) in Sporthal Deimos. Wil je ook aanwezig zijn bij de trainersclinic? Dat kan! Meld je aan via onderstaand emailadres met je naam, vereniging en met hoeveel personen je aanwezig bent. Voor de clinic wordt een bijdrage gevraagd van €2,- p.p. Dit kan worden voldaan bij aankomst.
We hopen veel trainers en/of coaches te mogen zien in Heerhugowaard!
Locatie:
Sporthal Deimos, Deimoslaan 13, 1702 CK Heerhugowaard
Tijd: inloop 10:00 uur Clinic in de zaal: 10:30
Aanmelden: via email clinic@ardeahhw.nl

CMV-trainers worden gevraagd om actief deel te nemen dus vergeet vooral je volleybalschoenen niet! Na 2 uur oefenen in de zaal is er gelegenheid om na te praten in de kantine.
Graag zijn wij jullie in de zaal!

Adrie Noij heeft 3 Leidraden over CMV geschreven:
U kunt  de Leidraden CMV,  Leidraad CMV Spelvormen en de het boek Vaardigheidskaarten  kopen  voor en na de clinic en in de pauze.

Organisatie: ARDEA in samenwerking met de NEVOBO
Met vriendelijke groet,
Marjolein Broersen en Marleen Lubbers
Jeugdcommissie Ardea